BILJART EXPRESS
ANIMATED DIVIDER

Willy de materiaalman

WILLY DE MATERIAALMAN

Willy mag wel eens in de bloemetjes gezet worden en veel meer dan dat.

Al vele jaren zorgt Willy ervoor dat er in onze club op prima materiaal kan gebiljart worden.

Hij doet dit belangeloos en onbaatzuchtig en verdient hiervoor ons respect.

Tijdens de periode van 2002 - 2006 was Willy reeds in de weer als materiaalmeester. Frans H. nam van 2007 tot 2011 deze ondankbare taak van hem over en bij deze willen wij hierbij ook Frans voor zijn bewezen diensten bedanken.

STOFZUIGEN

Sinds 2012 poetst en stofzuigt Willy opnieuw de biljartballen en de biljarttafels in onze club. Hij doet dit bijna iedere dag van de week en soms zelfs meerdere malen per dag. Nog voor onze club om 9u30 de deuren opent, is hij druk in de weer met het poetsen van de biljartballen en het stofzuigen van de tafels. Enkele clubleden spelen met hun eigen biljartballen en Willy is zelfs zo vriendelijk om ook deze voor hen te poetsen. Toch zijn er enkelen die hem durven te bekritiseren op zijn werk. Je moet maar het lef hebben, maar misschien beseffen deze mensen niet wat voor werk Willy allemaal voor hen verricht, zodat zij hun geliefde spelletje, in optimale omstandigheden, kunnen uitoefenen.
Bovenop dit alles is Willy een vaste schrijver van onze 1ste ploeg en kan hij aardig overweg met het elektronisch scorebord in onze club.

Ik vind dat hij voor al dit werk heel wat meer waardering mag krijgen.

Willy heeft 43 ½ jaar, met zorg en vlijt, bij de Posterijen gewerkt. Hij geniet nu van een welverdiend pensioen. Naast het werk in onze biljartclub vult hij zijn dagen o.a. met het luisteren naar Ierse muziek en Celtic Women behoort tot één van zijn favoriete groepen. Als het biljartseizoen is afgelopen, kan je Willy terugvinden op zijn koersfiets. Soms gebeurt het zelfs dat je Willy ziet sleutelen aan de fiets van een onfortuinlijke klant van Biljartexpress.

Bravo, Willy, voor je onbaatzuchtige inzet en namens ons allen: "DOE ZO VERDER!".

 

Geschreven door Scorpio op 21 februari 2017. ©