BILJART EXPRESS
ANIMATED DIVIDER

HET OUD-STRIJDERS TEAM

DE OUD-STRIJDERS

Swat met 86 jaren op de teller (links op de foto) en Jan met 93 jaren op de kilometriek (rechts op de foto) kunnen gerust tot het oud-strijdersteam van Biljart Express gerekend worden.

Al vele jaren spelen zij iedere donderdagnamiddag hun spelletje vrijspel.

Beide veteranen zijn net iets te laat geboren om '14 - '18 nog meegemaakt te hebben. De verschrikkingen van '40 - '45 daarentegen hebben zij wel aan den lijve ondervonden. Zij hebben indertijd "den Duits" nog getrotseerd en verdienen daarom ons volle respect.

Het is mooi om zien hoe beide heren duidelijk nog genieten van het biljartspel. Zouden wij er allen niet voor willen tekenen om op deze leeftijd nog fysiek in staat te zijn om te biljarten? Prachtig om beide heren aan het werk te zien. Geen stressvolle toestanden tijdens hun spel. Op een gezapig tempo spelen zij hun partijtje. Bij hen geen gevloek of ballen die in het rond vliegen. Slechts heel af en toe kan men vanuit hun hoek een gedempt gemor horen wanneer een punt maar net gemist wordt. Het is duidelijk dat deze veteranen al voor veel hetere vuren hebben gestaan .

Swat en Jan, de gewaardeerde oudstrijders van onze club, duelleren nog iedere week op het groene biljartlaken van eer. Enkel een biljartkeu en een krijtje maken vandaag deel uit van hun wapenuitrusting.

Swatje en Jan, mogen de biljartballen nog lang voor jullie rollen!

VETERANS LEAGUE